Festményruhák

Ismét lehetőség van arra, hogy a képeimbe lehessen öltözni, illetve táskaként viselni azokat. Az itt felsorolt termékekből lehet válogatni. (hosszú ujjú, lengébb ruha, streccs ruha, női és férfi pólók, táskák, leggingsek) Minden egyes ruha, táska a megrendelő kérésére, méretére történik, magyarországi és külföldi szállítás esetén pár hétig tart.

A rendelést én veszem fel és továbbítom a gyártónak, nekem kell elküldeni a pontos méretek. Mérettáblázatot levélben küldök az egyes termékekhez. Megrendelés esetén e-mailen elküldöm az adott ruha mérettáblázatát, és onnan megbeszéljük a részleteket. A ruhára kerülő képet a megrendelő választja ki a galériából, amit aztán ráhelyezek a készülő termékere. Itt tudni kell, hogy mivel pontos szabásmintával dolgozik a cég, a képnek csak egyes részletei kerülnek fel a ruhára, táskára, melynek tervét megrendelés előtt a megrendelővel egyeztetem.

A ruhák nem pamut termékek. Általában 90% feletti polyester és pár % spandexből készülnek, ajánlott a kézzel mosásuk, de mivel jó minőségű nyomatok, így nem veszítik a színüket.

Árak hamarosan, de addig is levélben már tudom őket küldeni.